TEPLICE ONDERUIT TEGEN BRNO

FK Teplice, Feyenoords tegenstander in de tweede ronde van het UEFA Cuptoernooi, heeft maandagmiddag slechte zaken gedaan. Het team van coach Frantisek Straka ging met 2-1 onderuit bij FC Artikel Brno, dat Teplice door de zege bijhaalt op de ranglijst. Sterspeler Pavel Horvath scoorde in de 66e minuut het enige doelpunt voor Teplice.
Teplice kwam in Brno al snel op achterstand door een doelpunt van Dosek. Pas na een dik uur voetbal kon Pavel Horvath iets terugdoen namens het team van Frantisek Straka. Op de valreep bleek het echter niet genoeg voor een punt, want in de 89e minuut bezorgde Milan Pacanda thuisploeg Brno de volle winst. FC Artikel Brno-FK Teplice 2-1 (1-0) OPSTELLING TEPLICE: Poštulka – Doležal, Rada, Hunal, Leitner – Verbír, Voríšek, Lengyel, Horváth – Rezek, Bencík.