MANCHESTER CITY EN MIDDLESBROUGH WINNEN

Het Manchester City van Paul Bosvelt won de lastige uitwedstrijd tegen subtopper Southampton: 0-2. De oud-Feyenoorder kwam niet in actie in de ploeg van trainer Kevin Keegan. City kwam al vroeg op voorsprong. Robbie Fowler trof binnen vier minuten doel. Vijf minuten voor tijd zorgde Paulo Wanchope voor de definitieve nekslag van de thuisploeg. Op aangeven van Steve McManaman schoot Wanchope binnen.
George Boateng en zijn Middlesbrough drukten Wolverhampton Wanderers dieper in de zorgen: 2-0 overwinning. Boateng speelde de volle negentig minuten. Middlesbrough had 73 minuten nodig om op voorsprong te komen. Een individuele actie van Gaizka Mendieta hielp de ploeg van Boateng aan de leiding. Tien minuten later scoorde Osvaldo Juninho Paulista op aangeven van Boudewijn Zenden de 2-0.