EMERTON VERLIEST, DUDEK WINT

Brett Emerton verloor met zijn Blackburn Rovers de uitwedstrijd bij Leicester City. De ex-Feyenoorder speelde de hele wedstrijd. Voor rust had hij de kans op de openingstreffer, maar zijn schot ging naast. Na rust kwam Leicester via Marcus Bent op 1-0. Steve Howey bezegelde het lot van Blackburn: 2-0. Emerton kreeg nog de gele kaart. Blackburn staat nu voorlaatste op de ranglijst.
Jurek Dudek won met Liverpool de lastige uitwedstrijd tegen Fulham: 1-2. De Londense ploeg was vorige week op Old Trafford nog te sterk voor Manchester United. Liverpool kwam echter al snel op voorsprong via Emile Heskey: 0-1. Louis Saha scoorde voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft ontspon zich een fraai schouwspel op Loftus Road. Liverpool besliste de wedstrijd pas in de laatste minuut in haar voordeel. Een overtreding van Zat Knight leverde de ploeg van Dudek een strafschop op. Danny Murphy scoorde de beslissende 1-2 van elf meter. Fulham-speler Luis Boa Morte kreeg kort hierop de rode kaart.