SUCCES VOOR OUD-FEYENOORDERS IN CL

Jon Dahl Tomasson en Tomasz Rzasa kunnen beiden met een goed gevoel op de vierde wedstrijd in de eerste ronde van de Champions League terugkijken. Tomasson en AC Milan wonnen met 1-0 (bij Club Brugge) waardoor de tweede ronde vrijwel zeker is, Rzasa had met Partizan ondanks een gelijkspel ook veel reden tot juichen. De Serviërs pakten een knap punt tegen Real Madrid (0-0).
Rzasa begon op de bank in de thuisontmoeting tegen de Koninklijke, maar door een snelle blessure van Malbaša kon hij al binnen de twintig minuten invallen. Partizan speelde vervolgens zeer verdienstelijk, waarbij Real blij mocht zijn dat het met 0-0 mocht rusten. Na de pauze kwamen Beckham en zijn collega's beter in het spel, maar doelpunten vielen er niet. Rzasa kreeg wel nog een gele kaart, net na de rust. AC Milan had na de thuisnederlaag twee weken terug opnieuw geen eenvoudige avond tegen de Belgische kampioen. Met Jon Dahl Tomasson in de basis (hij verving de nog immer geblesseerde Inzaghi) stond de ploeg ook in Brugge geregeld met de rug tegen de muur. De gastheren hadden de beste kansen en een licht veldoverwicht, wat alleen maar groter werd nadat Nesta in de 39ste minuut zijn tweede gele kaart ontving. Slachtoffer hiervan was de Deense oud-Feyenoorder die vervolgens plaats moest maken voor een nieuwe verdediger. In de tweede helft kopte Mendoza nog op de lat, maar het was Milan dat met tien man alsnog kon scoren. Het was Kaka die AC Milan vier minuten voor tijd de onverwachte winst bezorgde.