BOSVELT SPEELT GELIJK, VAN BRONCKHORST WINT SIMPEL

Paul Bosvelt kwam na 24 minuten in het veld voor de geblesseerde Claudio Reyna, maar kon niks veranderen aan het teleurstellende gelijkspel van Manchester City tegen Groclin. De fraaie pass van Robbie Fowler stelde Nicolas Anelka in staat om al na vijf minuten 1-0 te scoren. De verwachte Engelse doelpunten bleven hierna uit. De Polen scoorden in de tweede helft via Sebastian Mila tot ontsteltenis van het thuispubliek de gelijkmaker.
Met Giovanni van Bronckhorst in de basis won Barcelona eenvoudig de uitwedstrijd bij Panionios: 0-3. De ploeg van trainer Frank Rijkaard kwam vlak voor rust via Luis Garcia op 0-1. Patrick Kluivert kwam na rust in het veld en scoorde na een minuut de 0-2. In de blessuretijd zorgde Xavier Xavi met zijn treffer ervoor dat de thuiswedstrijd in Barcelona slechts een formaliteit zal zijn.