JULIO CRUZ NEEMT INTER AAN DE HAND

Julio Cruz was bij Inter de grote man in de 3-0 gewonnen wedstrijd tegen het nietige Ancona. Met een fabuleuze vrije trap in de linkerbovenhoek zorgde de oud-Feyenoorder voor de 1-0. Het verzet van de bezoekers bleek daarmee gebroken. Inter liep na rust eenvoudig uit naar 2-0 door een treffer van verdediger Marco Materazzi. Christian Vieri zette tien minuten voor tijd de 3-0 eindstand op het scorebord.
Paul Bosvelt leed met zijn Manchester City een pijnlijke nederlaag tegen hekkensluiter Leicester City: 0-3. Bosvelt viel na zestig minuten in voor Joey Barton toen de latere einduitslag al op het scorebord stond. De oud-Feyenoorder kreeg nog wel de gele kaart. Na twaalf minuten scoorde Jordan Stewart 0-1. Na rust liep Leicester via Paul Dickov en Marcus Bent snel uit naar 0-3. Manchester United was Liverpool de baas op het eigen Anfield Road: 1-2. Doelman Jurek Dudek kon de twee doelpunten na rust van de uitblinkende Ryan Giggs niet voorkomen. Een kwartier voor tijd zorgde Harry Kewell nog voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam Liverpool niet. Voor de ploeg van Dudek was het al weer de vijfde competitienederlaag. AC Milan hield een punt over aan het uitduel bij Parma: 0-0. De ploeg van Jon Dahl Tomasson zag Juventus, dat met 4-1 won van Udinese, de koppositie veroveren.