FALEND POLEN ONDER 21 NIET NAAR EK

De 1-1 uitgangspositie was gunstig, Ebi Smolarek keek al vooruit naar het EK 2004, maar vanavond kreeg Polen onder 21 op eigen veld een pak slaag van Wit-Rusland: 0-4. Polen is daarmee uitgeschakeld voor het EK 2004. Smolarek sprak in de aanloop naar het duel nog over het anti-voetbal dat Wit-Rusland speelde. Het bracht de tegenstander wel de 0-4 overwinning. Bij 0-1 kreeg de Pool Jacek Kowalczyk de rode kaart. Het bleek het begin van het einde voor de thuisploeg.
Vlak voor rust kwamen de gasten via Oleg Szkabara op 0-1. Snel in de tweede helft kreeg Kowalczyk de rode prent. De Wit-Russen liepen hierna via Aleksiej Baga en twee doelpunten van Aleksandr Hleb (eenmaal strafschop) uit naar 0-4. OPSTELLING POLEN Kuszczak; Radler, Stasiak, Kowalczyk, Kazimierczak; Gargula, Burkhardt (46 Strak), Slusarski (73. Olszar); EBI SMOLAREK, Madej (46. Nowacki), Jeleñ.