CRUZ KAN AFGANG NIET VOORKOMEN

Het Inter van Julio Cruz had het in het Champions League duel tegen Arsenal zwaar te verduren. De Italianen werden in eigen huis met forse cijfers verslagen. Ex-Feyenoorder Cruz kwam halverwege de wedstrijd in het veld bij een 1-2 achterstand, maar zag Arsenal tot zijn schrik in de laatste vijf minuten maar liefst drie keer scoren. Zo werd het in Milaan 1-5 voor de Engelsen.
Ook het Celtic van Henke Larsson kwam niet tot winst. De Schotten wisten in eigen huis niet te scoren tegen Bayern München: 0-0. Larsson en z’n teamgenoten kunnen deze gemiste kans in de volgende ronde goedmaken in de uitwedstrijd tegen Olympique Lyon. Het Inter van Cruz moet aan de bak in Kiev, waar Dynamo als tegenstander wacht. Alleen bij winst heeft de Argentijn in Italiaanse dienst nog zicht op de volgende ronde. Cruz zag vanaf de bank hoe ploeggenoot Vieri al halverwege de eerste helft de openingsgoal van Henry goedmaakte. Tot aan de rust was er dus nog niets aan de hand voor Inter. Ook toen Ljunberg in de 49’ste minuut het tweede Engelse doelpunt had aangetekend, was er nog weinig aan de hand. Het werd voor Inter pas rampzalig, toen het de wedstrijd in de slotminuten cadeau deed. Eerst mocht in de 85ste minuut Henry zijn tweede treffer maken. Daarna maakten Edu (88’) en Pires (89’) de afgang compleet.