Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord vraagt mening van de supporters

Feyenoord heeft al zijn seizoen- en clubkaarthouders een brief gestuurd waarin wordt gevraagd deel te nemen aan een enquête op de officiële clubsite. Via die enquête hoopt Feyenoord meer te weten te komen over de vraag of u wel of niet informatie van de club of zijn partners wilt ontvangen.

Via de inloggegevens in de brief kunt u inloggen voor de enquête, de banner staat op de nieuwspagina. Feyenoord bedankt u alvast voor uw medewerking.

Regelmatig ontvangen seizoen- en clubkaarthouders post van Feyenoord. Dit is niet alleen informatie over bijvoorbeeld wedstrijden, seizoenkaarten, maar ook over merchandising, acties en aanbiedingen van partners van Feyenoord. Bij de ondertekening van de algemene voorwaarden bij de ontvangst van een seizoen en/of clubcard geeft u Feyenoord toestemming om uw gegevens te gebruiken voor bijvoorbeeld deze mailings en telemarketingactiviteiten.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat supporters zelf willen beslissen welke informatie zij wel of niet willen ontvangen uit naam van Feyenoord. Tot voor kort was het echter niet mogelijk om hier een splitsing in aan te brengen.

Nu dit wel mogelijk is willen wij u dan ook in staat stellen om zelf te bepalen welke soort informatie u wenst te ontvangen. Op www.feyenoord.nl kunt u tot 26 december aanstaande onder het kopje ‘supporters enquête’ via het aanvinken van de verschillende rubrieken zelf aangeven welke informatie u wel of niet wilt ontvangen. In de enquête wordt ook gevraagd naar uw mening over genummerde zitplaatsen en een rookvrij vak.

Deze beveiligde omgeving kunt u binnen met de gegevens die u in de brief vindt:

Inlogcode:

Wachtwoord:

Reageert u niet, dan gaan wij ervan uit dat u de informatie over Feyenoord zoals die nu al gezonden wordt, gewoon wilt blijven ontvangen.