CRUZ WEER GOUD WAARD VOOR INTER

Julio Cruz heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor Inter. De Argentijn behaalde met de Milanese club een belangrijke, maar zwaarbevochten overwinning op Lecce (3-1) en de aanvaller kon daarbij zijn goede wedstrijd opluisteren met alweer een treffer. De oud-Feyenoorder maakte meteen na rust de gelijkmaker, nadat Bovo de bezoekers al in de tweede minuut op voorsprong had gebracht. Na een uur voetballen zette Cordoba Inter op 2-1 en Vieri mocht net voor tijd de eindstand op 3-1 bepalen.
Het was dinsdag de eerste speelronde van de Italiaanse Serie A in het nieuwe jaar. De aanvangstijd van dinsdagmiddag 15.00 uur is voor Nederlanders wellicht ietwat vreemd, maar de Italianen genieten nog van een vakantie. Vrijwel alle ploegen kwamen vanmiddag in actie. Vanavond staat er alleen nog de absolute topper tussen AS Roma en AC Milan op het programma.