BOSVELT VERLIEST VAN ARSENAL

Paul Bosvelt en Manchester City zijn er niet in geslaagd Arsenal van de eerste plaats van het Premiership af te houden. De oud-Feyenoorder verloor zondag op Highbury met 2-1 van de ploeg uit Londen. Bosvelt werd na 75 minuten vervangen. Op dat moment stond de thuisploeg met 2-0 voor. In de laatste minuut maakte Anelka voor City nog een goal. Opmerkelijk genoeg mocht die vervolgens met rood vertrekken, nadat hij snel de bal willen pakken en een opstootje veroorzaakte.
In de Serie A won AC Milan de uitbeurt bij Bologna met 0-2. Shevchenko scoorde de eerste voor de Milanezen, Tomasson zette de eindstand op het bord. Barcelona was zondag weer eens ouderwets op dreef. Het arme Albacete werd daarvan het slachtoffer. De ploeg van Van Bronckhorst won met liefst 5-0. Ook Pierre van Hooijdonk mocht juichen. De lange Brabander scoorde de tweede goal voor Fenerbahce, dat uiteindelijk met 3-1 van Trabzonspor won.