AC MILAN BLIJFT WINNEN

AC Milan is hard op weg om dit jaar de landstitel te veroveren. De ploeg van Jon Dahl Tomasson won zondagmiddag met 2-1 van Perugia en heeft nu een vorsprong van acht punten op AS Roma en Juventus. Die ploegen komen overigens later vandaag nog tegen elkaar in actie. Rui Costa en Pirlo scoorden voor de ploeg uit Milan, Fresi deed net voor tijd iets terug.
Stadgenoot Inter deed het een stuk minder goed. De ploeg van Julio Cruz kwam niet verder dan 2-2 bij Sampdoria. Beide treffers kwamen op naam van Vieri. Cruz werd een kwartier na rust vervangen door Adriano. In Turkije verkleinde Fenerbahce de achterstand op koploper Besiktas tot drie punten. De ploeg van Pierre van Hooijdonk won zelf met 1-0 bij de nummer laatst Elazigspor, terwijl de concurrent niet verder kwam dan een gelijkspel. Paul Bosvelt speelde zeventig minuten mee bij Manchester City, maar hij kon niet voorkomen dat zijn ploeg opnieuw niet wist te winnen in competitieverband. Tegen Birmingham City werd het 0-0.