Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

RUSTIGE DAG OP TRAININGSVELD

Het was maandag een zeer rustige dag op het trainingsveld van Feyenoord. Vanwege interlandverplichtingen, blessures en de wedstrijd van Jong Feyenoord had trainer Van Marwijk slechts de beschikking over zeven spelers. Alleen Paauwe, Zoetebier, Lurling, Kuyt, Van den Berg, Bombarda en Schreuder waren present. Een dag na de wedstrijd tegen Roda JC beperkten de nog overgebleven Feyenoorders zich tot enkele lichte oefenvormen.

De internationals die ontbraken zijn uitgewaaierd over de hele wereld. Zo maakt Thomas Buffel zich klaar om het met de Belgen op te gaan nemen tegen Duitsland. Robin van Persie verblijft bij Jong Oranje dat morgen op de leeftijdsgenoten van Frankrijk stuit. Danko Lazovic is met het Servische beloftenteam onderweg voor het oefenduel tegen Zwitserland. En Ebi Smolarek neemt het met Polen deze week op tegen de VS.
 
Kike Acuña verblijft al ruim een week in Chili, alwaar hij zich voorbereidt op de WK-kwalificatieinterland tegen de Bolivianen. Chong-Song en Shinji Ono zijn zondag na afloop van de wedstrijd vliegensvlug naar Schiphol afgereisd, de Koreaan vloog naar de Malediven, terwijl de Japanner naar Singapore ging.