Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

LICHTE ENKELBLESSURE VOOR SMOLAREK

Ebi Smolarek heeft aan de wedstrijd tegen Ajax een lichte verstuiking aan zijn enkel overgehouden. Dinsdag trainde de Pool apart van de groep, maar wellicht kan hij woensdag alweer bij de selectie instromen. Zijn inzetbaarheid in het duel met FC Utrecht, komende zondag, komt niet in gevaar.

Kike Acuña was dinsdag wel weer in de groep te bewonderen. De Chileense middenvelder lag een week lang op bed met een zware griep, maar daarvan is hij volledig hersteld. De komende dagen zal hij aan zijn lichte conditionele achterstand werken.

Wanneer Patrick Lodewijks zijn rentree zal maken, blijft onzeker. De doelman is nog steeds herstellende van een achillespeesblessure, maar wanneer die genezen is, is koffiedik kijken. In eerste instantie dacht Lodewijks vorige week al de keeperstraining met Pim Doesburg te hervatten, maar die hoop bleek voorbarig.

Ferne Snoyl komt er wel snel aan. De linksback die twee maanden moest toekijken vanwege een sleutelbeenbreuk, traint inmiddels met John Metgod. Volgens de medische staf van Feyenoord heeft hij nog een kleine week nodig voordat hij in de selectie in kan stromen.