Fanshop
Fanshop

ARJAN ERKEL EREGAST BIJ FEYENOORD-VOLENDAM

Feyenoord heeft Arjan Erkel uitgenodigd om bij de eerste gelegenheid, de thuiswedstrijd tegen FC Volendam van 25 april aanstaande, als eregast plaats te nemen op de tribunes van de Kuip. Bovendien zal voorzitter Jorien van den Herik Erkel bij die gelegenheid een seizoenkaart overhandigen.
606 dagen zat hij in gijzeling in de Russische deelrepubliek Dagestan, maar Feyenoord verdween nooit uit zijn gedachten. Want toen Artsen zonder Grenzen-medewerker Arjan Erkel na bijna twee jaar eindelijk weer voet zette op Rotterdamse bodem, was – tot verbijstering van de aanwezige media - zowat zijn eerste opmerking dat hij het jammer vond dat Feyenoord slechts gelijk had gespeeld tegen Ajax.

Feyenoord wil Erkel daarom graag een hart onder de riem steken en bij wijze van welkom thuis nodigt de club hem uit om bij de eerstvolgende thuiswedstrijd als eregast plaats te nemen op de tribune van de Kuip. Omdat Erkel de afgelopen jaren al genoeg wedstrijden van zijn club heeft moeten missen, zal voorzitter Van den Herik hem bij die gelegenheid direct een seizoenkaart overhandigen.

Inmiddels is er contact geweest tussen Feyenoord en de familie van Arjan Erkel, die de publiciteit zelf begrijpelijkerwijs enigszins afhoudt. Dick Erkel, de vader van Arjan, liet weten de uitnodiging ‘zeer op prijs te stellen’.