Fanshop
Fanshop

CONTROLEER DE STATUS VAN UW SEIZOENKAART AANVRAAG

Supporters die op dit moment een seizoen- of clubkaart hebben en voor het komende seizoen een seizoenkaart hebben aangevraagd, kunnen via deze site de status van hun aanvraag controleren. Op dit moment kunnen wij u berichten: of wij u aanvraag hebben ontvangen, of deze in behandeling is genomen, of u bent geplaatst, of uw betaling is verwerkt en of uw kaart is verzonden.
Wij kunnen u (nog) niet berichten in welk vak u bent geplaatst.

Dit kunt u zien als de seizoenkaart aan u is gezonden, nadat uw betaling is ontvangen of indien deze informatie ook online beschikbaar komt. Controleert u met enige regelmaat de status van uw aanvraag. Direct nadat nieuwe informatie beschikbaar komt, zal deze ook online beschikbaar zijn.

BELANGRIJK: Deze service is alleen toegankelijk voor seizoen- en clubkaarthouders van Feyenoord die hiervoor bij hun aanvraag en bevestiging een login code hebben ontvangen !

BOVENDIEN: Op dit moment zijn alle aanvragen van nieuwe seizoenkaarthouders in het systeem verwerkt, maar is over deze groep nog niet bekend of en waar ze geplaatst zijn. Dit komt omdat wij op dit moment nog de laatste supporters aan het (ver)plaatsen zijn die dit jaar reeds een seizoenkaart hadden en dus voorrang krijgen op de aanvragen van nieuwe seizoenkaartaanvragen.

Controleer de status van uw seizoenkaartaanvraag