Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

EGYPTISCHE KEEPER BEGINT TRAININGSWEEK

De Egyptische doelman Sherif Ekramy Ahmed werkt vanaf maandag een trainingsweek af met de eerste selectie van Feyenoord. De doelman van Al-Ahly, de oude ploeg van Hossam Ghaly, had maandag al een intensieve sessie met keeperstrainer Pim Doesburg. Onder toeziend oog van de Egyptische middenvelder van Feyenoord werkte zijn boezemvriend zich behoorlijk in het zweet. Na een uur was de sessie voorbij.

Komende dinsdag traint hij nog een keer apart met Doesburg, aangezien Feyenoord ook deze dag niet traint. In de avonduren staat er immers een duel in Goes op het programma. Woensdag is de keeper voor het eerst present in de groep.

Sherif Ekramy Ahmed staat in eigen land bekend als de beste jonge doelman van de competitie. De keeper is pas twintig en hem wordt een gouden toekomst voorspeld. Al eerder werd hij uitgeroepen tot beste doelman van het wereldkampioenschap voor spelers onder de 21 jaar en werd hij beste sluitpost van Afrika. Volgens Hossam Ghaly heeft Sherif Ekramy Ahmed alles in zich om op termijn een uitstekende doelman voor bijvoorbeeld Feyenoord te kunnen zijn.