Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD HAALT FINALE EUROVOETBAL

Feyenoords A-jeugd heeft zich geplaatst voor de finale van het Eurovoetbaltoernooi in Groningen. De Rotterdammers maakten in de halve finale korte metten met het Mexicaanse Chivas Guadelajara. Felino Jardim, Jonathan De Guzman en de nieuwe Zweedse spits Asjel Kujovic tekenden voor een fraaie 3-0 zege. In de finale ontmoet Feyenoord opnieuw titelverdediger Boca Juniors.
Feyenoord had zich voor de kruisfinales geplaatst door als tweede te eindigen in poule B van het prestigieuze toernooi. Dat deden de Rotterdammers door zondag twee keer met 2-1 te zegevieren. Glasgow Rangers en FC Twente moesten er daarbij aan geloven. Vervolgens werd in de kruisfinale dus de vloer aan geveegd met Chivas uit Guadelajara. In de andere kruisfinale bleek Boca Juniors te sterk voor Partizan Belgrado, zodat de twee beste ploegen uit groep B elkaar later vandaag opnieuw ontmoeten in de finale.

Alhoewel gering van gestalte is Feyenoorder Felino Jardim tot nog toe de grote man van het toernooi. De Rotterdammer scoorde tot nog toe al vier goals en lijkt daarmee op weg naar de titel van topscorer van het toernooi.