Fanshop
Fanshop

NIEUWE AMBASSADEUR OP OPEN DAG BEKEND

De naam van de nieuwe ambassadeur van Feyenoord wordt bekend gemaakt op 28 juli, de dag waarop de club het seizoen opent met de traditionele Open Dag. De bekendmaking van de opvolg(st)er van de huidige ambassadeur (tennisser Raemon Sluiter) is één van de hoogtepunten in het programma dat om 11.00 uur begint en om 16.30 uur wordt afgesloten.

Op woensdag 28 juli zwaaien om 11.00 precies de deuren van De Kuip open en begint het buitenprogramma. Twee uur later, om 13.00 uur, start in het stadion het voorprogramma. Daarin verzorgt DJ Mark van Dale de opmaat naar het vaste hoogtepunt van de dag: de presentatie van trainersstaf en selectie aan het publiek. En omdat tradities er zijn om in ere te houden, zullen Feyenoords nieuwe aankopen uiteraard per helikopter op de middenstip van De Kuip worden afgeleverd.

Ook Lee Towers ontbreekt uiteraard niet op de gratis toegankelijke Open Dag, maar hij is niet de enige zanger. Ook de Feyenoord spelers zelf zullen hun muzikale kant tonen, wanneer ze hun debuut optreden maken met de nieuwe Feyenoord hit die binnenkort wordt opgenomen.

Het belooft een van de vele hoogtepunten te worden van Feyenoords Open Dag, waarin voor kinderen tal van activiteiten op het programma staan en de selectie zich tussen 15.00 uur en 16.30 uur tussen het publiek mengt om handtekeningen uit te delen.