Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

MAIKEL AERTS TEKENT CONTRACT

Maikel Aerts heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor de komende vijf jaar aan Feyenoord verbindt, waarbij de doelman het komende seizoen nog op huurbasis voor zijn huidige club RBC zal blijven uitkomen. Mark Wotte toonde zich verheugd met de ondertekening. ‘Want’, zei de technisch directeur van Feyenoord, ‘Maikel is een van de beste Nederlandse keepers in de Holland Casino Eredivisie’.

De 28-jarige Aerts speelt het komend seizoen dus nog gewoon in Roosendaal, maar is door Feyenoord wel op elk gewenst moment oproepbaar in het geval van calamiteiten. Wotte: ‘Mocht Babos bijvoorbeeld langdurig geblesseerd raken of tussentijds worden verkocht, dan kunnen we een beroep doen op Maikel. We hebben de opvolger van Babos dus eigenlijk al onder contract’, zei Wotte, die verder vertelde dat Feyenoord ‘een goede deal’ had gemaakt met het aantrekken van Aerts omdat de doelman transfervrij was.

Met ingang van het seizoen 2005-2006 – als het contract met 3e doelman Malkowski afloopt – zal Aerts met Babos strijden om een basisplaats.