Fanshop
Fanshop

SELECTIE ONTSPANT IN DRUKKE TRAININGSWEEK

In een week vol zware trainingen heeft de selectie van Feyenoord de woensdagavond gebruikt voor ontspanning. Op de door hoofdsponsor Fortis aangeboden avond genoten spelers, begeleiders en technische staf, samen met hun vriendinnen en echtgenotes, met name van de onvermoede talenten die bij sommige Feyenoorders aan het licht kwamen.

In de Salsa Beach Club in Rockanje, waar hoofdsponsor Fortis de selectie onthaalde op een diner en afsluitend feestje, kwam de stemming er na het eten goed in, toen Peter van den Berg, Pascal Bosschaart en clubarts Robbart van Linsschoten het podium beklommen en de instrumenten van het huisorkest ter hand namen.

Peter van den Berg (op gitaar), dokter Van Linsschoten (bas) en Pascal Bosschaart (als charismatische zanger) verrasten hun clubgenoten vervolgens met een geheel eigen vertolking van Blof’s hit Hier aan de Kust. Daarna sloot Pascal Bosschaart de avond af met een solo vertolking van De Vlieger van André Hazes.

‘Nu zijn we morgen zeker wel vrij?’, knipoogde Dirk Kuyt na het muzikale geweld richting trainer Ruud Gullit, die met zijn vrouw Estelle genoot van de ambiance in de beachclub maar desondanks onverbiddelijk was: vanmorgen om half elf stipt stond de complete selectie alweer op het trainingsveld.