ROBIN VAN PERSIE WEER SUCCESVOL VOOR ARSENAL

Oud-Feyenoorder Robin van Persie heeft ook in zijn tweede wedstrijd voor Arsenal gescoord. De twintigjarige spits gooide met de derde Engelse treffer het duel met NK Maribor in de 84ste minuut definitief in het slot. Via Rakic kwamen de Slovenen nog terug tot 3-2, maar de zege kwam niet meer in gevaar. Van Persie viel na rust in. Dennis Bergkamp en Jeremie Aliadiere scoorden de andere twee Engelse treffers.
Van Persie scoorde vorige week nog het mooiste doelpunt in de met 10-1 gewonnen wedstrijd tegen Barnet. Tegen het Sloveense Maribor stond Arsenal via treffers van Bergkamp en Aliadiere na zestien minuten met 2-0 voor. Rakic tekende na rust voor de aansluitingstreffer. Na het doelpunt van Van Persie trof Rakic wederom doel, maar dichterbij kwam Maribor niet.