Fanshop
Fanshop

INFORMATIE OPEN DAG FEYENOORD

De traditionele Open Dag start morgen om elf uur ’s ochtends als de poorten van De Kuip openzwaaien. Feyenoord raadt bezoekers aan om op tijd te komen vanwege de verwachte drukte. Bezoekers kunnen in de parkeervakken P5 en P6 betaald parkeren. De NS laat treinen stoppen op Station Stadion. Supporters kunnen daarnaast met tram 23 het stadion bereiken. De Open Dag is gratis.

Om elf uur start het buitenprogramma, dat vol staat van activiteiten. Om 13:00 uur begint het voorprogramma, dat wordt verzorgd door de supportersvereniging en tot 13:30 uur duurt. Daarna verzorgt DJ Mark van Dale de opmaat naar het vaste hoogtepunt van de dag: de presentatie van trainersstaf en selectie aan het publiek. De nieuwe aankopen arriveren net als elk jaar per helikopter op de middenstip.

De Feyenoord-spelers zullen op de Open Dag hun muzikale kant tonen tijdens de presentatie van hun cd-single Feyenoord is het Toverwoord. Tussen 15:00 en 16:30 uur mengen de spelers zich tussen het publiek om handtekeningen uit te delen. Om 16:30 uur is de Open Dag ten einde.

Met een weersverwachting van 23 graden en veel zon zijn de vooruitzichten uitstekend.