Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

NIEUWE FEYENOORD KRANT IS UIT

De eerste Feyenoord Krant van het nieuwe seizoen ligt vanaf vandaag in de winkel. Daarin een uitgebreide reportage over het trainingskamp in Zuid-Duitsland. Verder een exclusief interview met voorzitter Jorien van den Herik, aandacht voor de achterblijvers Acuña en Lurling en een openhartig gesprek met Leonardo.

Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik zet de boel op scherp in de Feyenoord Krant, als hij zegt dat hij dit seizoen meer uitstraling, professionaliteit en ontspannenheid eist. ‘Het is heel simpel: ik wil gewoon niet meer dat Feyenoord de underdog is’, laat de preses vanuit het Duitse Weiler optekeken. ‘Het moet heel duidelijk zijn dat er voor Feyenoord maar één plek is: de eerste’.

Verder in de Feyenoord Krant onder meer: Een sfeerimpressie van de dag waarop de selectie de CD ‘Feyenoord is het Toverwoord’ opnam. De beoordeling van de nieuwe selectiespelers. Mark Wotte over het aankoopbeleid. Uitgebreide verslagen van Feyenoords oefenwedstrijden in Duitsland en de columns van Gerard Cox en Michel van Egmond.

De Feyenoord Krant is landelijk in de kiosken en boekhandels te koop voor 1,65 euro. Abonneren kan ook. Voor meer informatie: www.feyenoordkrant.nl