Fanshop
Fanshop

ABSOLUTE RUST VOOR SAIDI

Karim Saidi is maandag niet met Feyenoord meegereisd naar Sevilla. De Tunesiër heeft opnieuw last gekregen van een oude enkelblessure. Clubarts Robbart van Linschoten heeft de verdediger daarom voorlopig rust voorgeschreven.
Karim Saidi liep eind vorig seizoen een blessure op aan zijn linkerenkel. Desalniettemin werkte de verdediger gedurende de zomermaanden een zwaar programma af met zijn vorige werkgever Club Africain en ook met het nationale elftal van zijn land. Na zijn entree in Rotterdam begin juli kon Saidi vanwege de blessure de eerste weken niet met de groep meetrainen. Pas vorige week in Doesburg debuteerde hij in het elftal van Ruud Gullit. 

Na het toernooi in Newcastle speelde de blessure echter dusdanig op dat Feyenoords medische staf hem voorlopig rust voorschrijft. 'Ik vind het erg jammer dat ik nu niet meer kan laten zien aan de supporters', aldus een teleurgestelde Saidi. 'Het toernooi in Sevilla was een mooie gelegenheid geweest. Het is echter belangrijker dat ik helemaal fit aan de competitie kan beginnen.' Vanwege zijn blessure moest Saidi zich eerder al bij de Tunesische bond afmelden voor deelname aan de Olympische Spelen.