UITBLINKERS BISESWAR EN RIBEIRO VERLIEZEN MET ORANJE ONDER 17

Oranje onder 17 jaar is er niet in geslaagd om de Toyota Cup te veroveren. De ploeg, waarin de Feyenoorders Jerson Anes Ribeiro en Diego Biseswar in positieve zin een stempel drukten op de wedstrijd, ging in de laatste minuten van de finale onderuit tegen Zuid-Korea. Oranje stond bij rust nog wel met 2-1 voor. Bij de 2-2 tussenstand bezorgde een benutte vrije trap Zuid-Korea de Toyota Cup.
Dat Oranje de finale bereikte, was al een prestatie op zich. Na de 2-1 nederlaag tegen gastland Japan moest er met ruime cijfers gewonnen worden van Mexico. Zo geschiedde, want de Mexicanen werden met 4-1 uitgeschakeld. In de finale bleek Zuid-Korea een maatje te groot, maar bondscoach Ruud Kaiser kon terugkijken op een geslaagde week.