Fanshop
Fanshop

FEYENOORD PROMINENTEN TOTO: LEE TOWERS

Met het oog de goede voorbereiding mag De Graafschap komende zondag geen problemen opleveren voor Feyenoord, voorspelt Lee Towers. ‘Ik verwacht geen moeilijkheden en denk dat het 3-1 wordt.’ Feyenoords ambassadeur trapt als eerste af voor het nieuwe seizoen in de Feyenoord Prominenten Toto, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Sophia, het kinderziekenhuis waarmee Feyenoord samenwerkt.

Voor Feyenoord – De Graafschap vult Towers blind een ‘1’ in. Het blijft even stil als de zanger de wedstrijd FC Twente – Ajax voorspelt. ‘Het is voor Ajax altijd lastig om daar te spelen’, zegt hij. ‘Maar ik vrees toch dat ze gaan winnen. Met 0-1 verwacht ik, al krijgen ze het niet cadeau.’

Feyenoord hoeft dit seizoen geen concurrentie te verwachten van AZ en Heerenveen, denkt de zanger. Dit in tegenstelling tot het vorige seizoen. Towers: ‘Toen draaide Feyenoord minder. Wat ik heb gezien in de voorbereiding heeft mij vertrouwen gegeven. Als Feyenoord goed presteert, hebben ze op de ranglijst niet veel te duchten van clubs als AZ en Heerenveen. Maar onderlinge duels tegen die ploegen blijven natuurlijk wel moeilijk.’
Towers vult voor het duel AZ – Heerenveen een ‘3’ in. ‘Ik verwacht een 2-2 gelijkspel’, aldus Towers.
In de vierde wedstrijd NAC Breda – FC Utrecht verwacht hij weinig problemen voor de Utrechters. ‘Een goede ploeg die wel van NAC moet kunnen winnen, ik vul een ‘2’ in’, zegt Towers.

Als Lee Towers alle vier de duels goed voorspelt, verdient hij: 10 x 1,05 x 1,50 x 3,00 x 2,65 = 125,21 euro voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Wilt u zelf ook meedoen aan Feyenoord Toto? Klik dan hier.