Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

WINST VOOR ACUÑA'S CATÓLICA

De terugkeer van Kike Acuña naar Universidad Católica begint zijn vruchten af te werpen. De ploeg uit Santiago de Chile boekte afgelopen weekeinde een belangrijke 3-2 overwinning op Temuco. De door Feyenoord verhuurde Acuña speelde 90 minuten. Ook voor de meeste andere oud-Feyenoorders verliep het weekeinde goed. Klik op meer voor een overzicht.

Paul Bosvelt startte het nieuwe seizoen in de Premier League gewoon weer als basisspeler bij Manchester City. Tegen Fulham, onlangs nog te bewonderen in de Kuip, speelden de Citizens met 1-1 gelijk. Bosvelt werd na 77 minuten vervangen.

George Boateng speelt een belangrijke rol in het 'nieuwe' Middlesbrough. 'Boro' wil dit seizoen eindelijk mee gaan doen om de prijzen en begon redelijk. Thuis tegen Newcastle werd het 2-2. Boateng kreeg geel.

Voor Jerzy Dudek lijkt het vertrek van Gérard Houllier uit Liverpool geen nadelige gevolgen te hebben. De Pool krijgt van de nieuwe coach Rafa Benitez voorlopig de voorkeur. Dit weekend speelden de 'Reds' met 1-1 gelijk bij Tottenham Hotspur, aan de tegentreffer had Dudek geen schuld.

Robin van Persie was na een veelbelovende voorbereiding niet opgenomen in de selectie bij Arsenal. Arsène Wengers sterrenformatie zegevierde desondanks heel eenvoudig met 4-1 bij Everton.

Bonaventure Kalou stond na een lichte blessure weer in de basis bij AJ Auxerre. De Ivoriaan overtuigde nog niet, maar scoorde wel. Auxerre won mede dankzij zijn goal met 3-1 van Stade Rennes.

Pierre van Hooijdonk scoorde voor de verandering eens niet, maar Fenerbahçe won wel. Met 2-1, thuis tegen Samsunspor. Luciano en Tuncay namen de honneurs waar.

In de Belgische competitie won Westerlo, de club waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft, thuis met 2-1 van Lierse SK. De Nigeriaan Dosumnu scoorde beide Westelse goals.