ROMEO CASTELEN SPEELT GELIJK BIJ ORANJE-DEBUUT

Romeo Castelen heeft bij zijn debuut voor Oranje 2-2 gelijk gespeeld tegen Zweden. De 21-jarige rechterspits speelde een verdienstelijke wedstrijd, alvorens hij na 76 minuten werd vervangen door een andere debutant Collins John. Castelen verzorgde in de eerste helft het voorbereidende werk waaruit Wesley Sneijder doel trof. Oud-Feyenoorder Giovanni van Bronckhorst speelde de hele wedstrijd. Robin van Persie en Pierre van Hooijdonk kwamen niet in actie.
Zweden kwam na vier minuten op voorsprong door een treffer van Mattias Jonson. Na de gelijkmaker van Sneijder, was het Mark van Bommel die voor rust de 1-2 verzorgde. Zlatan Ibrahimovic scoorde na 69 minuten de 2-2, de stand die ook na negentig minuten op het scorebord stond.