Fanshop
Fanshop

ROTTERDAMS TRIO BIJ ORANJE ONDER 20

Interim-bondscoach Wim van Zwam heeft drie Feyenoorders opgenomen in zijn selectie van Oranje onder 20 die op 3 en 5 september oefent tegen Slowakije. Het gaat om Dustley Mulder, Tim Vincken en de aan Excelsior uitgeleende Mark Otten. De duels gelden als voorbereiding op het WK voor spelers onder de 20. Gianni Zuiverloon staat op de standby-lijst.

Gianni Zuiverloon is wel opgenomen in de nationale selectie voor spelers onder 19 die op zaterdag 4 september een duel met Griekenland speelt. Ryan Holman en Dion Dickhof staan bij dat elftal standby. Oranje onder 19 speelt op 7 september ook nog een oefenduel tegen Gouden Gids Divisionist AGOVV. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het Apeldoornse sportpark Berg en Bos.

ORANJE ONDER 20
De kandidaat-deelenemers aan het FIFA Jeugd Wereldkampioenschap tot 20 wacht ondertussen een lange voorbereiding op het evenement. De ploeg van interim-coach Wim van Zwam oefent het hele seizoen op het toernooi, dat in de zomer van 2005 van start gaat. Op vrijdag 3 september en zondag 5 september speelt de ploeg in en tegen Slowakije. In het National Training Center te Senec speelt de ploeg van Van Zwam vrijdag om 19.00 uur en zondag om 16.00 uur. Alle wedstrijden van Onder 20 staan in het teken van het grote toernooi in 2005. Dan neemt Foppe de Haan het stokje over van trainer Van Zwam.

De selectie voor de trip naar Slowakije

Doel: Theo Brack (FC Zwolle) Job Bulters (AZ)
Verdediging: Urby Emanuelson (Ajax), Tom Zoontjes (AZ), Ron Vlaar (AZ), Hedwiges Maduro (Ajax), Dwight Tiendalli (FC Utrecht), MARK OTTEN (Excelsior)
Middenveld: Karim El Ahmadi (FC Twente), Christy Janga (AZ), DUSTLEY MULDER (Feyenoord), Otman Bakkal (PSV), Rick Kruys (FC Utrecht)
Aanval: Arjan Wisse (AZ), Ryan Babel (Ajax), TIM VINCKEN (Feyenoord), Prince Rajcomar (FC Utrecht), Admir Haznadar (PSV).

Stand-by lijst: 
GIANNI ZUIVERLOON (Feyenoord), Steef Nieuwendaal (Willem II) , Tom Daemen (Fortuna Sittard), Haris Medunjanin (AZ), Patrick Hoep (SC Heerenveen), Niels Fleuren (VVV), Frank vd Struyk (Willem II), Kenneth Vermeer (Ajax), Oguzhan Türk (SC Heerenveen).

BRON: www.knvb.nl