Fanshop
Fanshop

TIJDELIJKE ANDERE INDELING ZALEN STADION

In verband met de renovatie aan de Olympiazijde van het Stadion Feijenoord is de situatie voor de wedstrijden tot aan de winterstop gewijzigd. Daardoor kunnen bezoekers van het stadion enige overlast ondervinden. Klik op meer voor uitgebreide informatie hieromtrent.

OLYMPIAZAAL
De Olympiazaal is sinds 12 september geopend voor Olympiazaalkaarthouders. De Olympiazaal is opnieuw ingericht. Vanaf de Olympiazaal is direct zicht op de in zijn oorspronkelijke toestand teruggebrachte Olympiahal.

LEGIOENZAAL
De Legioenzaal zal met ingang van 19 september weer geopend zijn.

MARATHONZAAL
De Marathonzaal zal waarschijnlijk pas eind november worden opgeleverd en tot die tijd gesloten zijn voor publiek. Zaalkaarthouders van de Marathonzaal worden tijdelijk ontvangen in de Stadionzaal.

STADIONZAAL
De Stadionzaal is tot aan de winterstop voor en tijdens de wedstrijd voor publieke verkoop gesloten en uitsluitend toegankelijk voor Marathonzaalkaarthouders. Na afloop van de wedstrijd is de Stadionzaal ook open voor publieke verkoop en daarmee voor iedereen toegankelijk. In de binnenring zijn ter hoogte van vak P extra horecavoorzieningen geplaatst. De Stadionzaal is ook geheel opnieuw ingericht.
De sanitaire voorzieningen in de Marathon- en de Stadionzaal worden in de komende periode verbeterd. Verwachting wordt dat ze eind november gereed zijn.

De directie van Stadion Feijenoord is zich er van bewust dat een en ander kan leiden tot ongemak en vraagt hiervoor uw begrip. Eén ding is zeker: in januari 2005 zal voor iedereen de situatie enorm verbeterd zijn!