Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

GULLIT GUNT SPELERS RUST

Feyenoord speelt vanavond in een aangepaste opstelling tegen Odd Grenland. Ruud Gullit besloot met het oog op de naderende competitiewedstrijd tegen FC Utrecht, aanstaande zondag in De Kuip, om zowel Ono, Kalou als Kuyt rust te geven. Het drietal zit vanavond in Noorwegen, waar om 19.00 uur wordt afgetrapt, wel op de bank.

De plek van Shinji Ono wordt op het middenveld overgenomen door Pascal Bosschaart, die daar een duo vormt met Hossam Ghaly. 

In de punt van de aanval speelt Danko Lazovic vanaf het begin, in zijn rug gedekt door Thomas Buffel.

Op rechts mag Ebi Smolarek vanaf het begin meedoen. Hij speelt in plaats van Romeo Castelen, die last heeft van een liesblessure en om die reden ook niet op de bank zal plaatsnemen.

Castelen is niet de enige Feyenoorder met fysieke problemen. Ook Karim Saidi is geblesseerd. Hij heeft last van zijn lies. Zijn plek in het centrum van de verdediging wordt overgenomen door Glenn Loovens.

Feyenoord, dat vanochtend de dag begon met een wandeling door Skien, speelt vanavond in de volgende opstelling: Babos; Song, Loovens, Paauwe, Basto; Smolarek, Ghaly, Bosschaart, Goor; Buffel, Lazovic.