ROY MAKAAY VERPEST FEESTJE VOOR VAN MARWIJKS BORUSSIA

Het zou Bert van Marwijks eerste thuiszege van het seizoen moeten worden met Borussia Dortmund, maar Bayern München met een scorende Roy Makaay verpestte dit feestje. In de slotminuten gaf Borussia een zeker lijkende 2-0 zege uit handen. Na 89 minuten was het Lucio die 2-1 maakte, waarna Makaay op fraaie wijze in de blessuretijd de 2-2 binnenkopte.
Borussia leek af te stevenen op een eenvoudige overwinning. Ewerthon scoorde vlak voor rust de eerste treffer. Na rust kreeg de ploeg van Van Marwijk een strafschop, die werd benut door Ewerthon. Bayern leek te berusten in de nederlaag, maar de treffer van Lucio bracht het geloof terug bij Bayern én paniek in de defensie bij Borussia. Roy Makaay strafte het af met een fraaie diagonale kopbal in de blessuretijd: 2-2.