Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

NOG VOLOP KANS: SMS & WIN EEN EXCLUSIEVE LUNCH MET DE SELECTIE!

Ooit weleens met Dirk Kuyt, Salomon Kalou en Ruud Gullit aan één tafel willen zitten? Dat kan! Want je kunt deze week nog meedoen met SMS & WIN en een exclusieve spelerslunch met de Feyenoordselectie winnen! Naast mooie prijzen voor elke 100e, 200e, 250ste, 300e en 400e sms-er, wordt elke 500e sms-er automatisch uitgenodigd voor een compleet programma met de selectie op vrijdag 29 oktober. Dit weekend vielen al tientallen supporters in de prijzen, waaronder vele Staatsloten en vrijkaarten voor de wedstrijd Feyenoord - RKC Waalwijk, maar natuurlijk ook de hoofdprijzen: een geheel verzorgd programma met de selectie in De Kuip.

Als je ook kans wilt maken op deze unieke prijzen, kan je nog tot en met aanstaande zondag meedoen met SMS & WIN. Meedoen is heel eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen, is het woord FEYENOORD naar het nummer 4004 te sms-en (€ 0,90p.o.b.). Je ontvangt direct een bericht terug met daarin de melding de hoeveelste SMS-er je bent. Wat kan je winnen? Elke 100e, 200e, 300e en 400e SMS-er winnen een Staatslot met kans op de Jackpot van € 3,2 miljoen, aangeboden door onze sponsor de Staatsloterij. Elke 250e SMS-er wint twee kaarten voor de wedstrijd Feyenoord - RKC Waalwijk, zondag 24 oktober in De Kuip. En elke 500e SMS-er wint gegarandeerd een exclusieve lunch met de Feyenoordselectie op 29 oktober! De spelerslunch is slechts één onderdeel van het programma, want de winnaars krijgen ook een rondleiding door De Kuip, wonen een training van dichtbij mee en gaan op het hoofdveld van het stadion op de foto met de spelers en technische staf.

Na elk 500e smsje gaat de teller automatisch weer op 0 en gaat er een nieuwe spelronde in met dezelfde prijzen. Meedoen kan zo vaak je wilt en winnaars worden persoonlijk benaderd. Actie geldig tot en met zondag 17 oktober, 18:00 uur.