EXCELSIOR ONDERUIT TEGEN HERACLES ALMELO

Excelsior is er vrijdagavond niet in geslaagd om een punt over te houden aan het duel met Heracles Almelo: 3-2. Tegen de ploeg van oud-Feyenoorder Peter Bosz kwamen de Kralingers twee keer op voorsprong, maar was het Heracles dat een kwartier voor tijd de winnende treffer maakte. Mounir El Hamdaoui had nog de kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet leverde geen treffer op.
Diezelfde El Hamdaoui had Excelsior al vroeg in het duel op voorsprong gezet. De Rotterdammers konden niet lang van de voorsprong genieten, want Sherjil MacDonald maakte na 11 elf minuten de gelijkmaker. Via Dustley Mulder kwam Excelsior voor rust weer op voorsprong: 1-2. In de tweede helft kwam Excelsior er niet meer aan te pas en kon Heracles via doelpunten van Thijs Sluijter en Jeffrey de Visscher de zege binnenhalen.