Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BEZOEK VAN DEN HERIK AAN SOPHIA GROOT SUCCES

Het bezoek van Jorien van den Herik aan het Sophia Kinderziekenhuis is zondagmiddag door de patiëntjes met veel enthousiasme ontvangen. De president commissaris van Feyenoord verbleef de eerste helft van Feyenoord – RKC in het Sophia. Voorafgaand aan het duel werd hij voor Sophia TV geïnterviewd door de kinderen in het ziekenhuis. De kinderen konden het interview in bed live mee beleven.

Jorien van den Herik bekeek de eerste helft tegen RKC in het ziekenhuis in het gezelschap van de patiëntjes en Bert van der Heijden. Laatstgenoemde is plaatsvervangend hoofd kindergeneeskunde van het Erasmus MC Sophia en met ingang van 1 januari 2005 opvolger van Hans Büller als hoofd kindergeneeskunde.

De samenwerking tussen Feyenoord en Sophia bestaat sinds augustus 2003. Een van de onderdelen van de samenwerking is de Sophia Dag, die dit seizoen op 1 mei 2005 tijdens Feyenoord-SC Heerenveen zal worden gehouden. Daarnaast presenteert de selectie zich jaarlijks aan het begin van de competitie in het Erasmus MC Sophia en bezoekt alle kinderen op de afdelingen.

Gedurende het hele seizoen zijn door inspanning van Sophia TV, NOB, NOS, Canal+, Cinevideo en KPN alle thuiswedstrijden van Feyenoord live in het ziekenhuis te zien.