ROBIN VAN PERSIE REDT PUNT VOOR ARSENAL

Robin van Persie heeft Arsenal zaterdagmiddag op Highbury voor een afgang behoed. De oud-Feyenoorder, die zeven minuten voor tijd inviel, scoorde in de blessuretijd de gelijkmaker tegen Southampton. Dat was zijn tweede treffer in drie dagen, want afgelopen woensdag trof hij ook al doel tegen Manchester City. Thierry Henry maakte tegen Southampton de andere treffer voor The Gunners.
Arsenal had op Highbury alle moeite om te scoren. Vooral Henry had met een gemiste strafschop en een schot op de paal moeite om het net te vinden. Toch was het de Fransman die na 67 minuten doel trof. Southampton kwam in de slotfase sterk terug. Rory Delap leek voor een stunt te zorgen toen hij zijn ploeg met twee treffers op 1-2 bracht. Robin van Persie, die pas zeven minuten voor tijd het veld in kwam, voorkwam met een fraai doelpunt een afgang voor Arsenal.