Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

EXTRA SPECIALE FEYENOORD TOUR IN DE KUIP OP 16 JANUARI

Voorafgaand aan de Kameraadjes-wedstrijd tegen Excelsior van 16 januari aanstaande organiseert Feyenoord hele speciale rondleidingen: voor het eerst kunnen supporters ook op een wedstrijddag een kijkje achter de schermen nemen. Klik snel op meer om alles te weten te komen over deze wel heel bijzondere rondleidingen.

Hebben jullie wel eens een rondleiding gehad door De Kuip? Ja? Maar dan zeker niet tijdens een wedstrijddag, want dat is nog nooit eerder gebeurd. Op 16 januari is het voor het eerst mogelijk om de sfeer tijdens een wedstrijddag te proeven. Die dag staat de kameraadjeswedstrijd tegen Excelsior op het programma. Dus grijp je kans en zie alles...

Je krijgt alle tijd om sfeer te proeven, want de rondleiding duurt maar liefst een uur! Inschrijven is verplicht via [email protected] of bel naar 010-2926822. Wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal rondleidingen. Je hebt ook een wedstrijdkaartje nodig, anders kan je helaas niet deelnemen aan de tour. Volwassenen betalen € 10, kinderen t/m 12 jaar € 8,50 en kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.