Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

RAMON VAN HAAREN OP STAGE BIJ SPARTA

Ramon van Haaren werkt vanaf morgen een stage af bij Sparta. De verdediger van Feyenoord zal een week lang meetrainen met de Rotterdamse eerste divisionist. Als Van Haaren, die inmiddels volledig is hersteld van zijn langdurige blessure, in die week fit genoeg wordt bevonden, wil Sparta hem voor de rest van dit seizoen van Feyenoord huren.

Er was dit seizoen al eerder sprake van een overgang van Van Haaren naar Sparta, maar die ketste destijds af op de twijfels die toen nog bestonden over de lichamelijke gesteldheid van de verdediger.

Inmiddels heeft Van Haaren zich volledig fit getoond. Zo fit zelfs, dat hij tot vandaag nog op de passagierslijst stond voor Feyenoords trainingskamp in Gran Canaria. Maar in plaats van morgen met zijn teamgenoten in het vliegtuig richting het zuiden te stappen, maakt Van Haaren alsnog zijn opwachting op het trainingsveld van Sparta.

Dit alles na overleg met- en toestemming van Feyenoord. ‘Want’, zegt technisch directeur Mark Wotte, ‘wij gunnen Ramon, die veel blessurepech heeft gehad in zijn tijd bij Feyenoord, een vervolg op zijn voetballoopbaan.’