CASTELEN EN KUYT SPELEN GELIJK MET ORANJE

Het Nederlands elftal heeft de oefenwedstrijd in en tegen Engeland gelijkgespeeld. Met Dirk Kuyt en Romeo Castelen in de basis kwam Oranje op Villa Park in Birmingham net als de thuisploeg niet tot scoren: 0-0. Beide Feyenoorders speelden een goede wedstrijd. Kuyt was met een schot op de binnenkant van de paal dichtbij een treffer, terwijl Castelen met fraaie passes strooide en vlak voor zijn wissel nog een doelpunt afgekeurd zag.
Het Nederlands elftal speelde tegen de Engelsen in een zwart-wit tenue om de anti-racisme campagne ´Stand up, Speak up´ te ondersteunen. Ondanks dat beide ploegen niet veel grote kansen kregen, was de wedstrijd tot de laatste minuut spannend door de inzet van de formaties. Mark van Bommel was in de slotfase dicht bij de winnende treffer, maar zijn schot ging over. Dirk Kuyt speelde negentig minuten tegen de Engelsen. Castelen werd na 64 minuten vervangen door de debuterende Ugur Yildirim.