Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD PROMINENTEN TOTO: RAMON VAN HAAREN

Ramon van Haaren is momenteel voor geen van beide clubs actief, maar Roda JC en Feyenoord gaan de huidige Sparta-verdediger nog steeds aan het hart. ´Roda draait niet goed en Feyenoord zal daarom thuis geen problemen kennen, ik vul een ´1´ in´, aldus Van Haaren in het kader van de Feyenoord Prominenten Toto, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Feyenoord is te sterk voor het in vormcrisis verkerende Roda, denkt Van Haaren. ´Daarnaast is er het thuisvoordeel. Ik vul hier zonder lang na te denken een ´1´ in´, aldus de linksback, die titelkandidaat Sparta sinds de winterstop is komen versterken.

Twijfel is er wel bij de wedstrijd NAC – Vitesse. Van Haaren oppert een zege voor de Arnhemmers, maar gaat toch voor een gelijkspel. ´Ik denk toch dat NAC in eigen huis behoorlijke tegenstand kan bieden en er daarom een gelijkspel uit sleept.´

FC Groningen zal daar niet in slagen, want FC Utrecht wint in eigen huis van de noorderlingen. ´Met als voornaamste argument het thuisvoordeel, FC Utrecht is nu eenmaal moeilijk te verslaan in de eigen Galgenwaard´, aldus Van Haaren.

Tot slot zal er in de voorspelling van Sparta´s linksback toch één club zijn die op vreemde bodem gaat winnen. Ajax verkeert niet in grootse vorm, maar NEC zal niet bij machte zijn om de Amsterdammers op een gelijkspel of nederlaag te trakteren. ´Nee, daarvoor is de vorm er niet bij NEC. Ajax doet het momenteel niet geweldig, maar ze gaan wel winnen.´

Als Van Haaren alle vier de duels goed voorspelt, verdient hij 10 x 1,25 x 2,85 x 1,55 x 1,25 = 69,02 euro voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Wilt u zelf ook meedoen aan Feyenoord Toto? Klik dan hier.