Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD PROMINENTEN TOTO: STANLEY BRARD

De spelerscarrière van Stanley Brard kreeg vooral aanzien door zijn periode bij Feyenoord, de club waar hij vorige maand als coördinator van de voetbalschool en hoofd jeugdscouting  terugkeerde. Toch was hij ook bij een andere ploeg, Feyenoords komende tegenstander RKC, erg succesvol. ´Maar zaterdag wint Feyenoord van RKC´, aldus Brard in het kader van de Feyenoord Prominenten Toto, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Feyenoord moet winnen wil het kans houden op een hogere klassering in de competitie, stelt Brard. Hoewel Feyenoord het in de regel moeilijk heeft in Waalwijk, mag RKC zaterdag geen obstakel vormen. ´Want Feyenoord moet en gaat daar winnen. Ik vul een ´2´ in´, aldus de oud-speler van beide clubs.
 
De kraker tussen Ajax en PSV zal door de Eindhovenaren worden gewonnen, verwacht Brard. Van thuisvoordeel is door het kwaliteitsverschil geen sprake. ´PSV is de beste ploeg en moet daar kunnen winnen´, aldus Brard. 

AZ zal net als Ajax averij oplopen. Brard voorspelt dat Vitesse de Alkmaarders op een gelijkspel houdt. ´Dat is ook een beetje ingegeven omdat ik daar als trainer heb gewerkt´, merkt hij op. ´Maar daarnaast heeft Vitesse een sterke ploeg, dat er een gelijkspel uit moet kunnen slepen.´

Tot slot zal FC Groningen thuis winnen van Willem II. Brard: ´Ze spelen thuis en Willem II is niet in vorm. Ik vul een ´1´ in.´

Als Brard alle vier de duels goed voorspelt, verdient hij 10 x 1,45 x 2,25 x 3,60 x 1,80 = 211,41 euro voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Wilt u zelf ook meedoen aan Feyenoord Toto? Klik dan hier.