Fanshop
Fanshop

VOLG NAC-FEYENOORD LIVE OP JE MOBIEL

Speciaal voor supporters die geen thuiswedstrijd in De Kuip missen, heeft Feyenoord de AWAY SMS-dienst ontwikkeld. Met de Feyenoord AWAY SMS-dienst ben je altijd op de hoogte van het scoreverloop van Feyenoord, maar dan alleen bij uitwedstrijden. Want bij thuiswedstrijden zit je natuurlijk zelf in het stadion. Als je je aanmeldt voor de Feyenoord AWAY SMS-dienst ontvang je bij elke uitwedstrijd 4 berichten: de opstelling, de ruststand, de einduitslag en na afloop een quote van de trainer of doelpuntenmaker(s).
Aanmelden is eenvoudig: SMS de woorden AWAY ON naar het nummer 4004 (€ 0,40 p.o.b.). Afmelden is net zo makkelijk: SMS AWAY OFF naar 4004.

Als je je voor zondagmiddag aanmeldt, ben je dus meteen op de hoogte van het scoreverloop bij NAC Breda-Feyenoord. Bovendien worden onder alle nieuwe aanmeldingen deze week 3 x 2 kaarten verloot voor de bekerwedstrijd Feyenoord-PSV (20 april)! Deze actie is geldig tot en met woensdag 13 april en prijswinnaars worden persoonlijk benaderd. Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van het scoreverloop in Breda en de volgende uitwedstrijden en wil je kans maken op 3 x 2 kaarten voor Feyenoord-PSV, SMS dan dus nu AWAY ON naar 4004! Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de Feyenoord SMS-diensten.