Fanshop
Fanshop

MAANDAG TOPOVERLEG BIJ FEYENOORD

Directie en Raad van Commissarissen van Feyenoord zullen komende maandag opnieuw bijeen komen om het teleurstellende afgelopen seizoen te evalueren. Ook de technische staf zal daarbij aanwezig zijn.  In het samenzijn zullen ook de mogelijkheden tot het versterken van de selectie ter sprake komen. Vandaag heeft technisch directeur Mark Wotte de spelers geïnformeerd over de door supporters aangekondigde protestacties komende zondag thuis tegen ADO Den Haag.
Gisteravond voerde de directie van Feyenoord reeds een gesprek met de initiatiefnemers van de protestactie. Maandagavond zullen Jorien van den Herik, voorzitter van de Raad van Commissarissen, alsmede de directieleden Sjaak Troost, Jan Willem van Dop en Mark Wotte aanwezig zijn bij de reeds weken geleden geplande forumavond van de Feyenoord Supporters Vereniging. Ook tijdens die bijeenkomst zal tekst en uitleg worden gegeven over het gevoerde beleid en de plannen voor de toekomst.

‘Het is duidelijk dat iedereen recht heeft op informatie’, aldus Jorien van den Herik. ‘Niet alleen de supporters zijn teleurgesteld. Wij ook. We beseffen heel goed dat het belang van Feyenoord nu gediend is met helderheid en beslissingen, die binnen onze financiële verantwoordelijkheden liggen. Niemand van ons, ook de technische staf niet, zal de resultaten goed praten. We weten waar we staan. Maar we weten met z’n allen óók dat dit onze club onwaardig is. We hebben goed geluisterd naar alle adviezen, ook als die betrekking hadden op de cultuur van Feyenoord. Aan de andere kant zal men zich ook moeten realiseren dat het voor de leiding van een club zinloos is om gedurende het seizoen door middel van allerlei uitspraken onrust te brengen. Daar is een selectie, die moet presteren, niet bij gebaat. We hebben in de afgelopen maanden echt niet stil gezeten, maar vonden wel dat eerst dit teleurstellende seizoen ten einde moest zijn. Maandag zal er uitleg worden gegeven. Dat supporters hun teleurstelling kenbaar willen maken, kan ik me goed voorstellen. Daar wordt ook alle ruimte voor gegeven, mits dat op een fatsoenlijke en niet kwetsende wijze gebeurt. Dat laatste mag als vanzelfsprekend van onze supporters worden verwacht.'