Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

HOSSAM GHALY EERDER NAAR HUIS

Hosssam Ghaly verlaat Feyenoords trainingskamp eerder dan de rest van de selectie. De Egyptenaar vliegt zaterdagochtend wegens privé-omstandigheden via Peking terug naar Cairo. De verwachting is dat hij zich de dinsdag daarop weer in Rotterdam zal melden. Ghaly vliegt niet alleen terug naar zijn vaderland. Hij wordt gezelschap gehouden door zijn ploeggenoot Ekramy, die naar Egypte moet voor een aantal formaliteiten rond zijn benodigde vergunningen. Ook technisch directeur Mark Wotte vlieg zaterdag al terug naar Nederland. De rest van de selectie en staf verlaat Nanjing op zondagochtend.

Ghaly is dus nog wel in China als Feyenoord morgen aantreedt tegen Nacional uit Uruguay. Feyenoord heeft in die wedstrijd aan een gelijkspel genoeg om het toernooi te winnen. Espanyol en Nacional speelden in China met 1-1 gelijk. In een harde wedstrijd werd bij beide ploegen een speler van het veld gestuurd.

Inmiddels heeft de buikgriep enigszins toegeslagen binnen het Rotterdamse gezelschap. Ondanks voorzorgsmaatregelen en de oplettendheid van de medische staf, melden zich steeds meer Feyenoorders met deze klachten bij clubarts Van Linschoten. Danko Lazovic moest er deze week zelfs een trainingsdag voor overslaan maar is inmiddels weer opgeknapt.