Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

KOM WOENSDAG NAAR DE FEYENOORD OPEN DAG

De jaarlijkse Open Dag van Feyenoord is om meerdere redenen een fenomeen in Europa. Niet alleen vanwege de massale opkomst van het Legioen, maar vooral omdat nergens de versmelting tussen club en publiek zo groot is als die dag. Komende woensdag is het weer zover, als om 11:00 uur de hekken van De Kuip open zwaaien en het buitenprogramma aanvangt. Het is de start van een dag die bol staat van activiteiten en zijn hoogtepunt kent bij de presentatie van de trainersstaf en selectie aan het publiek. Zoals al jaren gebruikelijk zullen ook deze jaargang de nieuwe aankopen per helikopter De Kuip worden binnengevlogen.
Gratis toegankelijk!

Op de Open Dag ontbreekt Lee Towers natuurlijk niet. De zanger draagt tijdens de Open Dag zijn ambassadeursschap symbolisch over aan een andere bekende Feyenoord-supporter, die het komend seizoen het gezicht van de club zal zijn in binnen- en buitenland. Wie deze eervolle taak op zich mag nemen blijft tot op het laatste moment een geheim.

Dennis van der Geest, vooral bekend als judoka maar daarnaast ook dj, verzorgt op het muzikale vlak een special act. Gevoetbald wordt er ook nog, al zal daarbij vooral gelachen worden. Oud-Feyenoorder Peter van Vossen heeft drie maanden de tijd gehad om zijn team Atletico Ananas (bekend van het gelijknamige programma op BNN) klaar te stomen voor de confrontatie met Oud-Feyenoord, het team waarin onder andere Mario Been, Ruud Heus, Jean Paul van Gastel en Ben Wijnstekers voetballen. Het waren drie maanden waarin Van Vossen een zestiental mannen zonder enkele voetbalervaring tot een geolied voetbalelftal moest omvormen. Lach mee en oordeel zelf hoe Van Vossen daarin is geslaagd.

Het belooft één van de hoogtepunten te worden van de gratis toegankelijke Open Dag, waarbij ook voor de kinderen volop te beleven is. Een tatoeage laten zetten, geschminkt worden, meedoen aan een sport- en beweegshow en zich uitleven op het springkussen: het kan allemaal op het trainingsveld naast De Kuip. En na de presentatie van de selectie kunnen de kinderen en uiteraard ook de volwassenen tussen 15:00 en 16:30 uur op handtekeningenjacht.

Reguliere treinen op het traject Dordrecht-Rotterdam Centraal v.v. maken een extra stop op halte Stadion. Daarnaast zorgt de NS na 14.00 uur ook voor extra pendeltreinen.

'Let op: Er vindt ingangscontrole plaats op station Stadion. Koop vooraf uw treinkaartje bij één van de kaartautomaten op een NS-station'.