Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD VRAAGT PSV OM ‘MET RUST GELATEN TE WORDEN’

Feyenoord heeft PSV vorige week reeds per mail gevraagd om inzake Salomon Kalou ‘met rust gelaten te worden’. Om die reden betreurt Feyenoord het in hoge mate dat PSV gisteren opnieuw via de pers liet weten in Kalou geïnteresseerd te zijn. Te meer omdat in de uitlatingen van PSV-zijde gesproken wordt over het uitblijven van een antwoord op het bod. Feyenoord heeft nooit om een bod gevraagd. Ook niet om een verhoogd bod.
Feyenoord houdt vast aan het standpunt Salomon Kalou niet te verkopen aan PSV en zal Kalou aan zijn contract houden dat nog doorloopt tot 1 juli 2007. Feyenoord heeft daar de zaakwaarnemers van Kalou – De Visser en Linse – overigens al drie weken geleden in een persoonlijk gesprek van op de hoogte gebracht. Ook PSV kreeg vorige week nogmaals de bevestiging nadat PSV-manager Fossen zich – op verzoek van Guus Hiddink - opnieuw per email had gemeld met de vraag of een overgang van Kalou wel of niet bespreekbaar was.

Fossen richtte die mail dit keer rechtstreeks aan de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Daarop heeft Jorien van den Herik de leiding van PSV vriendelijk verzocht 'alsjeblieft met rust gelaten te worden', juist omdat al meermalen door Feyenoord was aangegeven dat een transfer niet bespreekbaar was. Met als slotzin: Einde discussie.

Vandaag heeft Feyenoord andermaal en nu rechtstreeks aan PSV-voorzitter Rob Westerhof zijn standpunt herhaald en daarbij gevraagd dit (en het contract van Kalou met Feyenoord) te respecteren.