Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

AKKOORD OVER VERHUUR DANKO LAZOVIC

Feyenoord en Bayer Leverkusen hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Danko Lazovic aan de Duitse club. Indien de speler zelf de laatste formaliteiten met Leverkusen afwikkelt én een medische keuring met goed gevolg doorstaat, zal Lazovic het komende seizoen uitkomen in de Bundesliga. De spits heeft in Rotterdam nog een contract tot 2008.

Hoewel nog niet alle formaliteiten afgewikkeld zijn, nam Danko Lazovic vrijdagochtend al uitgebreid afscheid van spelers, staf en supporters. De Serviër liet weten aan een gesprek met Leverkusen-trainer Klaus Augenthaler een heel goed gevoel overgehouden te hebben en voorzag derhalve weinig problemen. ‘Bij Leverkusen heb ik meer kans om te spelen dan bij Feyenoord. Hier zijn zes kandidaten voor de posities in de aanval, daar zou ik met Voronin en Berbatov moeten vechten om twee plaatsen. Bovendien ligt het 4-4-2 voetbal me goed. Ik hoop in Duitsland weer de echte Danko Lazovic te kunnen laten zien.’

Danko Lazovic zal dit weekend sowieso nog niet in actie kunnen komen voor de Duitse ploeg. De spits heeft nog een schorsing uitstaan van één duel naar aanleiding van de rode kaart die hij eind vorig seizoen ontving tijdens Feyenoord-Heerenveen.