DE CEULAER EN ZUIVERLOON WINNEN MET RKC

Het RKC Waalwijk van Benjamin De Ceulaer en Gianni Zuiverloon heeft ook de derde competitiewedstrijd winnend afgesloten. De Waalwijkers wonnen in Nijmegen van NEC: 1-3. De Ceulaer scoorde alweer zijn tweede doelpunt op de Nederlandse velden. De Belg, die enkele maanden geleden door Feyenoord werd vastgelegd, kon door een fout van een andere Feyenoord-huurling - Gabor Babos - de 1-2 verzorgen. Kort daarna werd hij gewisseld. Zuiverloon speelde negentig minuten.

RKC was voor rust op voorsprong gekomen door een treffer van Hoogendorp. In het tweede bedrijf bracht Niedzielan de thuisploeg langszij, maar al snel kwam RKC via De Ceulaer op voorsprong. Janssen maakte een einde aan alle Nijmeegse illussies door RKC's derde treffer te verzorgen.