Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD UNICEF LOOP GROOT SUCCES

Honderden leden van Feyenoords juniorclub hebben zaterdagmiddag gerend voor het goede doel tijdens de tweede Feyenoord Unicef Loop. De tocht bracht de Kameraadjes langs alle plekjes in De Kuip. De kinderen werden gesponsord en zamelden zo geld in voor het Unicef-project in Ghana. Jonathan de Guzman, Christian Gyan, André Bahia, John Owoeri en Pascal Bosschaart waren namens de spelersgroep aanwezig bij het succesvol verlopen evenement. De exacte opbrengst zal later bekend worden.

Al lang voor de start van de Unicef Loop was het druk rondom De Kuip. Om 13:15 uur had de warming-up plaats. Pierre Regnault – conditietrainer van Feyenoord 1 – zorgde er voor dat de Kameraadjes met warme spieren aan de start verschenen. Ook Bahia deed nog even mee aan de warming-up.



Om 13:30 uur klonk het startschot dat door Bosschaart werd gegeven. De spelers bemanden de stempelposten die op verschillende punten in De Kuip waren gevestigd.



De Loop betekende het sluitstuk van het Unicef Loopseizoen, waarin ruim 36.000 kinderen – gesponsord door familie, buren en kennissen – geld bijeen brachten voor het werk van Unicef, de internationale hulporganisatie waarmee Feyenoord sinds medio 2002 intensief samenwerkt.